Pohovka v provensálskom štýle je kľúčom k úspešnému štýlu obývačky

Aranżacja salonu to zawsze wielkie wyzwanie dla domowników, bo nie jest łatwo stworzyć przytulne, atrakcyjne i funkcjonalne wnętrze. Kanapa w stylu prowansalskim sprawi, że pomieszczenie będzie gustowne i przyjemne dla oka, gwarantując jednocześnie komfort i swobodę domownikom i gościom. 
Kanapa w stylu prowansalskim

Hrdinka obývačky - provensálska pohovka

Pohodlné miesto na sedenie a odpočinok je žiaduce v každej obývačke alebo salóne, preto sa oplatí vyberať nábytok do takýchto miestností starostlivo a pozorne, aby nielen skvele vyzeral, ale aj správne plnil svoje funkcie. Očarujúca, atmosférická a veľmi pohodlná obývacia izba je snom každého, kto si chce v takomto príjemnom prostredí oddýchnuť po náročnom dni v práci.

Sofa rozkładana w stylu prowansalskim

Provensálsko sa vždy spája s ideálnou relaxáciou a vyvoláva idylický obraz náladových, teplých a slnečných interiérov. Preto je provensálska pohovka ideálnou voľbou do obývačky, pretože s ňou môžete vytvoriť očarujúcu, atmosférickú miestnosť a každý deň si užívať jedinečnú útulnosť a eleganciu, ktorú tento štýl zaručuje.

Takáto pohovka do obývacej izby musí byť nielen atraktívna, ale aj príjemná na dotyk, mäkká, pohodlná, pretože len tak budú môcť ľudia, ktorí ju používajú, správne relaxovať a vychutnávať si jej neobyčajné čaro. Provensálske pohovky sa spájajú najmä so svetlými farbami, bielou a odtieňmi sivej. Vítané sú aj modely v teplých a pastelových farbách, pretože dokonale zdôrazňujú teplo a pôvab provensálskych interiérov.

Rozkladacia pohovka v provensálskom štýle

Provensálsky štýl sa spája so slnečnými, svetlými a dokonca idylickými miestnosťami, v ktorých je ťažké nevšimnúť si prvky prírody. Preto je nábytok v takýchto úpravách zvyčajne svetlý, vnáša optimizmus a svetlo, čo sa premieta do pozitívneho vnímania takýchto interiérov. Rozkladacie pohovky, ktoré sa objavujú v takýchto interiéroch, majú výrazný dizajn. Hoci sa zdajú byť skromné a tvarovo jednoduché, pretože provensálsky štýl nemá rád ornamenty a okázalosť, očarujú kvalitou spracovania a dôrazom na detaily. Provensálske pohovky sa veľmi často stávajú povinným kusom nábytku v obývacích izbách alebo salónoch, cez deň slúžia ako miesto na oddych a relaxáciu a v noci sa stávajú pohodlným kusom nábytku na spanie. 

Rozkladacia pohovka v provensálskom štýle je ideálnym kusom nábytku pre tých, ktorí oceňujú útulné, priestranné a atmosférické interiéry, a jej univerzálny dizajn je ideálny do miestností, kde sa cení komfort a pohodlie, ako aj módny a vkusný dekor. Tlmené svetlé farby, stále módne odtiene sivej a béžovej, kvalitné sedadlo a veľké množstvo vankúšov slúžiacich ako opierka chrbta musia zaručiť pohodlie na najvyššej úrovni.

Kanapa rozkładana

Rozkladacia pohovka v provensálskom štýle ideálny nábytok pre náročných zákazníkov

Pri hľadaní vhodného nábytku do obývacej izby sa oplatí zamerať na jeho atraktívny dizajn, pretože by mal predsa tento interiér zdobiť, ale aj na jeho funkčnosť a pohodlie, aby sa príjemne používal. Najmä tí, ktorí v noci menia obývaciu izbu na spálňu, by mali venovať výberu tohto kusu nábytku osobitnú pozornosť, pretože len tak bude ich spánok zdravý a pokojný.

Sofy prowansalskie rozkładane

Rozkladacia pohovka v provensálskom štýle je ideálnym riešením pre tých, ktorí snívajú o krásnom, očarujúcom nábytku, na ktorom si môžu pohodlne a bezpečne oddýchnuť. Tieto typy pohoviek sa vyznačujú pohodlným, odpočinkovým strihom, vďaka ktorému sa tí, ktorí ich používajú, budú budiť s úsmevom na tvári. Veľké, útulné a mimoriadne atraktívne provensálske pohovky sú u zákazníkov veľmi obľúbené a miestnosti, ktoré zdobia, vždy pôsobia pozitívnym dojmom a lahodia oku majiteľov. Pomerne jednoduché tvary pohoviek a pokojné farby umožňujú ich voľný výber do každej obývačky, pričom dokonale zodpovedajú vkusu a očakávaniam aj tých najnáročnejších zákazníkov. Provensálske pohovky sú zárukou vydareného a rozkošného interiéru, ktorý sa stane neoddeliteľnou súčasťou obývacích izieb.