Jedlá vo vašom štýle

Veľmi dôležitú úlohu zohráva stolový riad. Výber správneho riadu na každodenné stolovanie môže byť niekedy zložitý. Keď stojíme pred takýmto výberom, musíme urobiť niekoľko dôležitých rozhodnutí.

Veľmi dôležitú úlohu zohráva stolový riad. Výber správneho riadu na každodenné stolovanie môže byť niekedy zložitý. Keď stojíme pred takýmto výberom, musíme urobiť niekoľko dôležitých rozhodnutí. Najprv musíme zvážiť, z akého materiálu by mal byť riad vyrobený. Porcelán alebo kamenina? Akú farbu? Jednofarebný alebo vzorovaný? Alebo chcete kombinovať rôzne vzory a farby?

Elegantný a luxusný porcelán

Keď si predstavíme porcelán, okamžite si ho predstavíme ako elegantný a štýlový. Ak sa rozhodneme kúpiť si porcelánový riad, používame ho na špeciálne príležitosti. Porcelánový riad nás očarí svojou jemnosťou, decentnosťou a originálnym dizajnom. Porcelánový riad je charakteristický svojím dôkladným spracovaním. Dobre vyrobený porcelán klasického tvaru a dizajnu nám môže slúžiť mnoho rokov. V obchode s nábytkom Konsimo nájdete kolekcie porcelánového riadu, ktoré boli vyrobené s maximálnou starostlivosťou. Riad Konsimo vyniká čistou belosťou, zaujímavým dizajnom a prijateľnou cenou.

Univerzálny kameninový riad

Kamenina je najbežnejším typom keramiky. Kamenina sa vyrába z hliny alebo kremenného piesku. Tento materiál sa vyznačuje vysokou pevnosťou, odolnosťou voči kyselinám a minimálnou nasiakavosťou. Kameninu si spájame s výrobkami, ako je makutra. Z kameniny sa však vyrábajú aj veľmi pekné a odolné hrnčeky, šálky alebo taniere. Kamenina je pomerne pevná. Obchod s nábytkom Konsimo ponúka široký sortiment kameniny. Vzory a farby vybrali naši štylisti s najväčšou starostlivosťou. Vďaka širokému sortimentu si každý môže nájsť jedálenskú, kávovú alebo raňajkovú súpravu, ktorá dokonale zapadne do zariadenia jeho domácnosti. Kameninový riad sa jednoducho stal trvalou súčasťou našich domovov.

ZBIERKA BÁBOK

Hľadáte dokonalý kuchynský riad? Kolekcia LUPIN je tu pre vás! Kolekcia je vyrobená z kameniny. Vďaka tomu je nielen odolná, ale aj dobre vyzerá. LUPIN znamená vysokú kvalitu a dobrú cenu! Kombinujte všetky farby dohromady!