Všetky štýly na jednom mieste

Škandinávsky, klasický, moderný, taliansky alebo možno iný štýl, ktorý zdôrazňuje vašu osobnosť? Nech sa vám páči akýkoľvek štýl, v konzime ho nájdete!

Škandinávsky, klasický, moderný, taliansky alebo možno iný štýl, ktorý zdôrazňuje vašu osobnosť? Nech sa vám páči akýkoľvek štýl, v konzime ho nájdete!

konsimo. je obchod s nábytkom, ktorého hlavným prvkom je štýl - v mnohých ohľadoch! Vybrali sme produkty, ktoré zodpovedajú trendom a vkusu našich zákazníkov. SCANDINAVIAN - jasné, chladné farby, geometrické tvary a úsporný dizajn sú kvintesenciou škandinávskeho štýlu. Na jednej strane rozhodný a jednoduchý, na druhej strane ľahký a teplý - vďaka nemu sa v miestnosti cítime útulne a príjemne. MODERN - všestranný, praktický, pohodlný. Tento štýl umožňuje ľahko zariadiť akýkoľvek priestor. Charakterizuje ho ľahká forma a svetlé, teplé farby. To pravé pre tých, ktorí hľadajú trendy. ELEGANTNÝ - vkusná kombinácia tradície a modernosti. Jednoduché tvary a tlmené farby sú kombinované s oceľovými doplnkami. Hnedá, čierna, béžová, krémová, ako aj strieborná a zlatá vytvárajú úplne novú kvalitu - na jednej strane rafinovanú a zrelú, na druhej strane modernú a nonšalantnú.

CLASSIC - elegantný a nadčasový. Je ideálnou voľbou pre tých, ktorí chcú zariadiť svoj interiér s eleganciou a vkusom. Vládne tu nábytok z masívneho dreva a tmavé farby oživujú zlaté jemné ornamenty. ITALIAN - pre milovníkov luxusných priestorov. Jednoduché tvary, lesklé povrchy, nezvyčajné dekory a výrazné farby vytvárajú odvážnu a modernú kombináciu. YOUNG - štýl vytvorený s ohľadom na tínedžerov. Jednoduchý, asymetrický nábytok umožňuje praktické usporiadanie miestnosti a tlmené farby s kontrastnými akcentmi dobre fungujú s rôznymi doplnkami. DETSKÝ - veselý, farebný, ale zároveň útulný a bezpečný. Dôraz sa tu kladie na funkčný nábytok, ktorý neprekáža pri hre, a veselé farby, ktoré podnecujú predstavivosť.

DIZAJN INTERIÉRU - VEDOMÁ VOĽBA

Nábytok je ústrednou súčasťou každej miestnosti - dodáva obývačke, spálni alebo kuchyni originálny charakter. Okrem funkčnej funkcie majú aj dekoratívnu funkciu. Okrem toho môže nábytok odrážať charakter svojich obyvateľov - minimalistický štýl dokonale odráža lásku k poriadku a jednoduchosti. Okrem toho uľahčujú udržiavanie čistoty. Všetky predmety sa dajú do skriniek ľahko uložiť bez toho, aby boli vystavené pohľadom.

MODERNÝ DIZAJN

Pokiaľ ide o vybavenie, možnosti sú takmer neobmedzené. Nábytok v modernom štýle je skvelým riešením pre mladých ľudí, ktorí oceňujú modernosť a najnovšie trendy v interiérovom dizajne. Obývacia izba v tomto štýle je veľmi praktická. Môžete sa tu rozhodnúť pre skrinky, ktoré sa otvárajú dotykom, alebo pre výklenky - absencia vystupujúcich prvkov je charakteristická jednoduchosťou a najnovšími dekoratívnymi riešeniami.

ELEGANCIA, KLASIKA A NADČASOVOSŤ

Tento elegantný rad je určený pre tradicionalistov a tých, ktorí oceňujú triedu a eleganciu. Nábytok vyjadruje vážnosť svojich obyvateľov, a preto sa dokonale hodí do miestnosti s množstvom kníh. Výborne vyplní aj priestor kancelárií a obchodných miestností. Pohovky a kreslá v tmavých farbách vytvárajú útulnú atmosféru a vnášajú do kancelárie eleganciu. Skvelým doplnkom sú originálne stolové lampy - ďalší zdroj osvetlenia na dotvorenie nálady.

NÁBYTOK PRE TRADICIONALISTOV

Tradicionalisti si radi vyberajú klasický, nadčasový nábytok z dreva alebo jeho imitácie. Tento štýl je univerzálny, takže sme si istí, že ich krása časom neomrzí. V takýchto miestnostiach budú skvele vyzerať komody a sklenené regály na knihy alebo riad - poháre na víno, šálky. Tradičné tvary kresiel a pohoviek oslovia milovníkov nadčasových riešení. Takýto nábytok možno nájdete v bytoch starších ľudí, ale to neznamená, že jeho krásu neocenia mladí. Výrobcovia dbajú na to, aby napriek staromódnemu dizajnu bol nábytok moderný a využíval najnovšie riešenia.

INTERIÉROVÝ DIZAJN - POTEŠENIE

Pri zariaďovaní vlastného domova máme veľa možností. Výber štýlu, v akom chceme, aby sa miestnosti správali, závisí výlučne od nášho vkusu a praktických možností. Pre niekoho to bude znamenať kúpu nábytku v škandinávskom štýle, pre iného zasa knižnice a skrine v starom štýle. V novej predajni Konsimo v Galeria Młociny vo Varšave nájdete široký sortiment nábytku, ktorý dokonale doplní každý interiér. Okrem nábytku obchod ponúka aj dizajnové prvky, ako sú vankúše na pohovku, stolové alebo stojacie lampy, ktoré vám umožnia vytvoriť originálny interiér a zariadiť si byt podľa vašich individuálnych predstáv.